That'so Sun Make-Up


Klik op een foto
om te vergroten »

bulletNIEUW!  Sun+

Sun+ UV Tanning Eccelerator inclusief Beauty Treatment is een superfrisse Tanning Gel met UNIPERTAN® voor een versnelde intense kleur. Gebruik de Sun+ vooraf voor een perfecte, langdurige tint met een gehydrateerde huid. UNIPERTAN® is een revolutionaire boosting en intensiverings complex waarmee het natuurlijke huidbruinings proces met 40% toeneemt voor een mooie intensieve tint met anti-aging en verzorgende werking.

Consumentenadviesprijs €1,95 per stuk


De Sun+ Display bestaat uit 4 varianten met een totaal van 100 sticks die elk voldoende zijn voor een volledige behandeling. 4 Speciale behandelingen voor verschillende Beauty behoeften. (prijs display op aanvraag)
SUN+ counter display, klik op het plaatje om te vergroten...Unipertan, klik op het plaatje om te vergroten...

bulletNIEUW!  Glam Body Tanning Mousse, 150 ml

GLAM BODY is als een zomerzon in slechts enkele seconden. Glam Body is een intensieve Tanning Mousse voor het gemakkelijk uitsmeren met de hand met direct resultaat van de instant Darks Spray tijdens het uitsmeren. Sommige gebruikers voelen zich prettiger bij het idee van uitsmeren van de mousse waar andere doorgewinterde gebruikers heel handig met de sprays omgaan. Deze mousse is de ideale "All over Body" applicatie voor een supersnel resultaat met huidverzorgende eigenschappen en een natuurlijk resultaat. Door de anti-aging eigenschappen en natuurlijke ingrediënten wordt de elasticiteit en hydratatie verbeterd terwijl een zomerse kleur wordt gerealiseerd. Geniet nog langer van een zomerse tint met de Glam Body Mousse.
Glam Body Tanning Mousse, klik op het plaatje om te vergroten...

bulletOn The Go Dark (Tanning Spray met Bronzer, 125 ml)
bulletOn The Go Clear (Tanning Spray, 125 ml)

That'so Sun Make-Up & Tanning Sprays, geven u gegarandeerd binnen enkele minuten een sensuele goudbruine tint. Alles wat bruin is, toont over het algemeen optisch veel aantrekkelijker! Heb je een bruin kleurtje dan zie je er al snel veel beter en gezonder uit. In de wintermaanden zien we vaak bleek en flets en verlangen we intens naar die mooie zomerse kleur. De That'so Tanning & On the Go Sun Make-Up Sprays voor het gezicht en lichaam zijn in dat geval een ideale uitkomst! De nieuwe generatie zelfbruiners geven een natuurlijk gebronsd resultaat en houden drie tot ca. zeven dagen aan, zonder je huid peentjesoranje of à la indiaan te kleuren. Deze super spray geeft je huid direct een egale en prachtig gebronsde look die binnen 2 uur toeneemt qua intensiteit. Dit alles zònder een hinderlijke oxidatiegeur.

De Clear kan door ieder huidtype worden gebruikt maar is vooral aanbevolen voor hen die een matige bruine kleur wensen of diegene met rood haar of een hele bleke huid. De That'so Clear is voor diegenen die geleidelijker binnen 3 à 4 uren een sublieme kleur willen creëren. Een zomerse kleur geeft vertrouwen en een goed gevoel het hele jaar door.
On The Go Tanning Spray, klik op het plaatje om te vergroten... On The Go Tanning Spray, klik op het plaatje om te vergroten...

bulletGlam Legs Dark, Tanning Lotion met Bronzer, 150 ml


Consumentenadviesprijs €28,95 per stukWerking:
De gepatenteerde exclusieve Micro Core Technologie van That'so Cosmetics, maakt het mogelijk dat u binnen enkele seconden een prachtige natuurlijke kleur realiseert zonder de huid te belasten. That'so On the Go Tanning Sprays, Mousse en Glamlegs is het 1e innovatieve totale beauty product dat de huid verzorgt zonder de poriën te verstoppen. De toegevoegde Vitaminen en Anti-Aging eigenschappen zorgen ervoor dat de huid wordt gevoed en verzorgd waardoor deze zacht en glad aanvoelt. Kies je voor een mooie gezonde look dan kies je voor That'so Sun Make-up Producten!

Gebruik:
De spuitbus is zeer zuinig in gebruik en kan ca. 30 keer op hals en gezicht worden gespoten. Door de speciale techniek kan de spuitbus op z'n kop worden gebruikt zonder druk verlies. De Mousse is geschikt voor het hele lichaam en kan net als de Glamlegs handmatig aangebracht en uitgesmeerd worden. Wie houdt van intens prachtige gebruinde benen en armen maakt een goede keus door de Glamlegs te gebruiken. Alle producten uit de That'so serie geven een zeer natuurlijk resultaat met een aangename subtiele geur die niet overheerst of nadrukkelijk aanwezig is.

Tips: Door de huid regelmatig te scrubben en te ontdoen van de oude huidcellen houdt u uw kleur langer vast en geniet u ca. een week van een natuurlijke bruine tint. De Glamlegs erbij kan worden gebruikt voor extra kleur op de lastig te bruinen delen van het lichaam.
Glam Legs Dark, klik op het plaatje om te vergroten... Foto Keep it calm spray tan, klik op het plaatje om te vergroten...

bulletPromotie pakketten


3 promotie pakketten  » 3 promotie pakketten:
• Pakket 1: 24 dark + 24 clear + promotiemateriaal: tassen, counterdisplay en poster.

• Pakket 2: 12 dark + 12 clear + 12 Glam Legs + promotiemateriaal: tassen, counterdisplay en 2 posters.

• Pakket 3: 24 dark + 24 clear + 24 glam Legs + promotiemateriaal: tassen, plexi-display en 2 posters.

(prijs op aanvraag)

2 Spray Gun pakketten  »
2 Spray Gun pakketten:
• On The Go Kit - 0219600: Trolly + Spray Gun + 1 liter Tanning spray (Dark of Clear) + 1 liter make-up remover 24 On The Go sprays (dark & clear), capes, T-shirts en overige marketing materialen.

• On The Go Kit - 0259500 : Trolly + Spray Gun + 2 liter Tanning spray (Dark of Clear) + 1 liter make-up remover 12 On The Go sprays (clear), capes, T-shirts en overige marketing materialen.

(prijs op aanvraag)

Trolly + Spraygun, klik op het plaatje om te vergroten...

bulletTanning Solution

• Clear Tanning Sprayvloeistof

• Dark Tanning Sprayvloeistof


(prijs op aanvraag & verkrijgbaar in 1 liter.)
Tanning Solution, klik op het plaatje om te vergroten...

bulletThat'so Remover

Huidreiniger - handige 1 liter pompflacon (prijs op aanvraag)
Tanning Solution, klik op het plaatje om te vergroten...

That'so Pure Body


bulletDeep KinetiCell Crackle Body Mousse

Weg met cellulite dankzij de bruisende Deep KinetiCell Crackle Body Mousse. Nieuwe generatie anti-cellulite mousse om het huidverstevigend effect te intensiveren.

Dit nieuwe generatie anti-cellulite product werkt met behulp van...  » Dit nieuwe generatie anti-cellulite product werkt met behulp van zogeheten 'kinetische energie'. Aangebracht op de huid, ervaart u een intens verfrissend en aangenaam 'bruisend' gevoel. Zodra de bodymousse in contact komt met de natuurlijke warmte van de huid, komen er natuurlijke, lage druk- gassen vrij. Door deze zogeheten 'kinetische energie' van de bestanddelen wordt de werkzaamheid tegen cellulite intensief versterkt.
De hoge frequentie trillingen van Deep KinetiCell Crackle Body Mousse zorgen ervoor, dat de poriën van de huid door de vibraties worden vergroot. Op deze manier krijgt de bodymousse de kans om nog beter door te dringen tot de cellen van de onderhuid, dáár waar het probleem zich dus daadwerkelijk bevindt. Eenmaal bij de kern van het probleem aangekomen, zullen de speciale vetafbrekende ingrediënten waaronder cafeïne, carnitine, klimopextract en zeewierextracten de cellulite doelgericht en met succes aanpakken.
Het resultaat? Een mooie, gladde en putjesvrije huid!


Gebruiksaanwijzing:

Goed schudden voor gebruik. Houdt de fles op z’n kop en spuit de mousse in de hand of op de huid. Smeer de mousse over de gewenste delen van het lichaam.
De kinetische energie zorgt bij aanraking met de huid voor een aangenaam verfrissend en bruisend/knetterend gevoel. Hierdoor kunnen de werkzame bestanddelen dieper doordringen en wordt de cellulite intensief aangepakt. Binnen 14 dagen heeft u zichtbaar minder cellulite.


Werking:

• Door de kinetische energie een diepere werking
• Stimuleert de vetafbraak en helpt afvalstoffen
• Hydrateert en verzorgt de huid
• Zachte en strakkere huid
• Gladde en putjesvrije huid


Consumentenadviesprijs €28,95 Aanbieding: €24,95 per stuk (200ml)


Voor intensievere werking en om het huidverstevigende effect te versnellen worden sessies in de BodyWave of de Collagen BodyWave aanbevolen.
Deep KinetiCell Spuitbus, klik op het plaatje om te vergroten...Foto Deep Kineticell met meetlint, klik op het plaatje om te vergroten...

That'so Promotiemateriaal
(prijs op aanvraag)


On The Go Banner
On The Go Poster
Just Spray It On
On The Go Display
On The Go Banner, klik op het plaatje om te vergroten... On The Go Poster - Just Spray It On, klik op het plaatje om te vergroten...

On The Go Poster
Woman In Black

On The Go Poster - Woman In Black, klik op het plaatje om te vergroten...
On The Go Display, klik op het plaatje om te vergroten...

Sun+ Display

Sun+ Display, klik op het plaatje om te vergroten...

Deep KinetiCell Displays

KinetiCell tafeldisplay, klik op het plaatje om te vergroten...

Tafel model
KinetiCell Vloerdisplay, klik op het plaatje om te vergroten...

Staand model