uSqueez voetmassage apparaat

uSqueez

Volledig rondom krachtige kneedmassages gelijktijdig voor uw kuiten, enkels en voeten! Met de kantelbare voetensteun zijn massages vanuit verschillende hoeken en op maat mogelijk, de OSIM uSqueez is wendbaar met een eigentijdse uitstraling. Dit alles met behoud van haar kenmerkende omsluitende krachtige massage.
Bovendien stelt het innovatieve ontwerp u in staat om het apparaat eenvoudig om te vormen tot een stijlvolle voetensteun die gemakkelijk past in elk interieur.


Kneden vanuit verschillende hoeken   » bulletKneden vanuit verschillende hoeken
Het OSIM uSqueez kantelhoek mechanisme laat u genieten van uw voetmassage in uw meest comfortabele positie. Eenvoudig in varierende hoeken te kantelen (tot 180º), zodat u de hoek kunt vinden waar u zich het meest comfortabel in kunt voelen, ongeacht hoe groot uw stoel of hoe lang uw benen zijn.
Verschillende kantelhoeken stellen u in staat om het contact tussen uw been en de omsluitende kneedschijven te maximaliseren, voor een optimale voetmassage.

Kneden uit verschillende hoeken: multiangle-squeeze


Gepatenteerde massages op maat   » bulletGepatenteerde massages op maat
De uSqueez van OSIM heeft 3 kneedprogramma's en 3 vibratie intensiteiten. Deze kunnen naar keuze afzonderlijk gebruikt worden of gelijktijdig om u tot 15 massages op maat te geven. De uSqueez laat u genieten van een massage therapie voor de kuiten, enkels en voeten via uw persoonlijke keuze van een zachte vibrerende massage tot een meer intense combinatie van kneden en vibratie.

3 kneedprogramma's
Programma:
Opladen
Revitaliseren
Relax

Kneed actie:
Stevig en aanhoudend kneden
Ritmisch toenemend kneden
Zacht continu kneden

Voordelen:
Opladen en oppeppen extreem vermoeide voeten
Stimuleert vitale accupressuur punten voor toegenomen welbevinden
Verlicht en verzacht spierpijnen

3 vibratie intensiteiten

De Turbo Vibratie in 3 verschillende vibratie intensiteiten stimuleert vitale accupressuur punten op de voetzool om de bloedsomloop te verbeteren. Het dringt ook diep door in de spierlagen om de druk en vermoeidheid te verminderen. Kies de vibratiesterkte uit 3 verschillende intensiteiten - Auto, High en Low.

Tip!

Gebruik de Auto vibratie samen met het kneedprogramma Recharge of Revitalize. De Turbo vibratie synchroniseert vanzelf met de kneedbewegingen en verandert in een unieke afwisselende beweging. Probeer dit en voel de absoluut rustgevende verlichting in uw benen.

15 massageopties op maat
15 massageopties


Andere kenmerken   » bulletAndere kenmerken

tri-action massage
Drievoudige massage
Geniet van een simultane gepatenteerde massage voor uw kuiten, enkels en voeten - een zeer aangename en effectieve drievoudige traktatie. De therapeutische voordelen van een stevige kneedmassage, krachtige vibratie en reflexologie punten geven een gecombineerde 3-in-1 massage.
De gecombineerde massage akties, gekoppeld aan strategisch geplaatste reflexologie knooppunten op de voetzool, pakken vitale accupressuurpunten aan om de bloedsomloop te stimuleren voor een verbeterd welbehagen.
kantelbare voetensteun
Stijlvolle voetensteun

De uSqueez is met leer bekleed en heeft een elegante zwarte glossy afwerking van gematteerd zilver. Daardoor past het stijlvol in iedere moderne leefruimte. Transformeer de uSqueez moeiteloos in een rustbank voor uw benen, door hem om te draaien in een enkele rotatie.Overige informatie   » Het apparaat voldoet aan kwaliteits- en internationale keurmerk vereisten.
Certificaat uSqueez Osim logo
stekkerVoltage: 230
Stroomverbruik: 80W
Gewicht: bruto 23 kg, netto 20kg
Dimensies: (HxBxL) 42cmx42cmx59cm
Auto Timer: 15 minuten

Gebruikershandleiding: wordt meegeleverd
Garantie: 1 jaar
Adviesprijs: € 999,- Aanbieding: € 699,- (laatste)Instructies uSqueez gebruik Artikel over uSqueez