Leveringsvoorwaarden en nadere informatie voor de verzorgingsproducten

Bezoekadres:Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht (Tradepoint Building) Telefoon: +31(0)30-658 5250
Productkenmerken:Lees de beschrijving van het product op de site.
Gebruiksaanwijzing:Lees de gebruiksaanwijzing van het product op de site.
Adviesprijs inclusief btw:De adviesprijs is vermeld bij de beschrijving van het product op de site.
Aanbiedingen:Actieprijzen zijn alleen geldig gedurende de actieperiode of op de beurs en slechts zolang de voorraad strekt en vanzelfsprekend alleen bij Body Wish, aangesloten salons zijn niet verplicht hierin mee te gaan.
Wijze van aflevering:Aflevering geschiedt via pakketpost tenzij u afspreekt zelf de goederen op te halen.
Verzendkosten:Bij bestellingen tot €150 komen er (voor consumenten) €7 verpakkings- en verzekerde DHL verzendkosten bij. Boven de €150 zijn de verzendkosten voor onze rekening.
Betaalwijze particulieren:Betaling door particulieren geschiedt vooraf
Betaalwijze salons:Betaling door salons geschiedt contant of door overmaking vooraf op onze rekening.
Wachttijd:Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Indien goederen niet voorradig zijn vindt levering plaats op basis van backorder.
Levertijd:De levertijd wordt in goed overleg met de koper afgesproken.
Klachten:Geef uw klachten altijd per e-mail door.
Bedenktijd:Afzien van de koop kan zonder opgaaf van redenen met schriftelijke mededeling binnen 7 werkdagen na ontvangst van de goederen. De goederen dienen in de originele verpakking binnen 7 werkdagen te worden geretourneerd.
Retourzending:Geleverde goederen kunnen vervangen worden tenzij terugbetaling wordt gewenst. Kosten van verzending of terugzending zijn voor rekening van de koper.
Aansprakelijkheid:Verkoper is niet aansprakelijk voor (schade door) onjuist gebruik , onderhoud of fouten van de producten. Bij normaal gebruik mag men verwachten dat het product voldoet aan de redelijke verwachtingen van de koper.
Beperking aansprakelijkheid:Indien de beperking van onze aansprakelijkheid door de rechter te ruim is bevonden, is de aansprakelijkheid beperkt tot het factuurbedrag.
Wijzigingen:Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen en fouten.
Copyright:Niets uit deze site mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder voorafgaande toestemming van de eigenaar. Wij behouden ons het recht voor wijzigingen aan te brengen met betrekking tot alle informatie op deze site.