Doelstelling


Wat doen wij?

We zijn actief in een breed scala van diensten die met huidverjonging en verbetering te maken hebben en geven daarbij ook adviezen, begeleiding en workshops. Doordat Body Wish altijd zoekende is naar (aparte en) bijzondere mogelijkheden en technieken om de huid te verjongen en te verbeteren, is Body Wish nu gegroeid met een aantal importeur /distributeurschappen van zeer bijzondere producten en systemen.

Naast deze importeurschappen blijft Body Wish als salon actief. Doordat de producten en systemen in de salon worden gebruikt blijft de voeling met de markt gewaarborgd. De workshops die bij de producten en systemen een must zijn, worden om die reden ook bij Body Wish gegeven waardoor geïnteresseerde kandidaten de mogelijkheid krijgen de producten en systemen zelf uit te testen en te proberen.


Onze Doelstelling

Enthousiaste ondernemers uit de fitness, wellness, sauna, schoonheidsbranche enz, die met zijn/haar persoonlijkheid en ambitie, de producten van Bio-Essence, Dead Sea Minerals en de BodyWave op een professionele wijze gestalte kunnen geven. Onze afnemers zijn geen nummer, wat niet in woorden maar vooral in daden naar voren komt. Betrokkenheid bij en begeleiding van de klanten is onze zorg.