Historie

Bodywish is in november 2003 begonnen als afslanksalon en inmiddels uitgegroeid tot importeur/distributeur van exclusieve en innovatieve producten en systemen voor de professionele markt.


Wie zijn wij?

Body Wish is een ambitieuze onderneming die zich altijd al heeft willen onderscheiden van de reeds bestaande salons zowel met de behandelingen als met producten en systemen.

Body Wish is als een kleine afslanksalon gestart met als doelstelling ondersteuning te leveren bij het afslanken en de huid te verbeteren op een natuurlijke manier. Dat wil zeggen dat altijd wordt gekeken naar de basisingrediënten van de producten. Gezocht wordt naar producten met als basis "natuurlijke ingrediënten" en zichtbare resultaten in zeer korte tijd.

Daarnaast doet Body Wish gezichtsbehandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van medische apparatuur. Body Wish is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de huid in optimale conditie te brengen en te houden.

Inmiddels is Body Wish uitgegroeid met een aantal zeer bijzondere distributeurschappen en geslaagd in haar doelstelling. Dat neemt niet weg dat Body Wish zich blijft oriënteren en de veranderingen in de markt in de gaten houdt. Op ons kantoor heerst een informele en bijzonder prettige werksfeer, wat niet wegneemt dat Body Wish te allen tijde een professionele uitstraling naar buiten draagt.