Wat is de Face Trim/ lift?


De Face Trim/ lift is een niet chirurgische Face Lift. Face Trim/ lift is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. Rimpels en kleine littekens kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. U ondergaat tevens een bindweefselmassage en de elasticiteit van uw huid wordt geactiveerd. Door het gebied direct boven de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord om aan te spannen en samen te trekken.
De Face Trim/ lift traint de spieren van het gezicht, waardoor een natuurlijke lifting wordt gerealiseerd. Het direct werken op de rimpeltjes en plooitjes, zorgt ervoor dat de mimische spieren zich samentrekken. Spieren worden direct verstevigd en verstrakt. De circulatie van bloed en lymfatische kanalen verbetert. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, mimetic lift, masker en een dagverzorging.


Meer over de Face Trim/lift ..»
De voordelen van de Face Trim/ lift:
bulletGeen inspuiting of operatie
bulletGeen lichaamsvreemde stoffen
bulletNiet vervelend om te ondergaan.
bulletPijnloos met behulp van microcurrent en faradict.
bulletNiet belastend, u hoeft bijvoorbeeld geen vrij te nemen van uw werk.
bulletVoelbaar en zichtbaar resultaat na de behandeling.

Wat zijn de resultaten?
bulletMassage van het bindweefsel.
bulletVersteviging van de mimische spieren.
bulletVerbetering van de doorbloeding.
bulletEffectieve contourverbetering.
bulletSnel, zichtbaar, voelbaar resultaat.
bulletNatuurlijk face-lifting met resultaat.
Door regelmatig een behandeling te boeken behoudt en verbetert u het behaalde resultaat.

Toepasbaarheid:
Alle rimpels en kleine littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. De behandelingen kunnen wekelijks plaats vinden. De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin, de neus-lippenlijn, onderkin en decolleté. Tevens is de behandeling geschikt voor de onderstaande gebieden: rimpels, zonbeschadigde huid, verslapping van de huid, slecht doorbloede huid, pigmentvlekjes, ouderwordende huid, grove huidstructuur, onzuivere huid, droge huid en verdikte huid.

Veiligheid:
Face Trim/ lift werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen, is dus een volledig veilige methode. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten gel die door het Face Trim/ lift systeem verder door uw huid wordt opgenomen. De behandelingen worden uitgevoerd door veilige systemen voorzien van een CE-keurmerk. Het Face Trim/ lift systeem werkt op basis van microcurrent en faradict stroom.

U betaalt slechts € 39,00 voor de volledige behandeling
Dus twijfel niet langer en bel voor een cadeaubon of een afspraak.


Bezoekadres: Hildo Kropstraat 5a, 3431 CC Nieuwegein
Routebeschrijving: (google maps)
Telefoon: +31(0)30-658 5250
Fax: +31(0)30-677-4194
Email: