Bio-EssenceVerzorgingsproducten voor hem en haar!

Innovatief, succesvol, exclusief en vooruitstrevend. Bio-Essence heeft bewezen dat u zonder chirurgie of inspuitingen er tien jaar jonger uit kunt zien.

Bio-Essence is een innovatieve en overzichtelijke productlijn die regelmatig nieuwe en spraakmakende producten lanceert. De basisingrediënten van alle Bio-Essence producten zijn 100% natuurlijk en niet op dieren getest. Door het gebruik van biotechnologie in combinatie met traditioneel effectieve werkstoffen zoals Ginseng, Aloë Vera, Groene thee en plantaardig collageen, is Bio-Essence in landen als China, Thailand, Japan, Hong Kong, Maleisië en Australië reeds een ongekend succes!


Niet voor niets zijn ... »
Niet voor niets zijn 18 awards toegekend en zijn daarom 5 Bio-Essence producten uitgeroepen tot "Best Beauty Buy Winner" door het magazine Woman's Weekly uit Singapore. Ook Nederland is inmiddels in de ban van dit exclusieve, award-winning huidverzorgingsmerk. Bio-Essence combineert een eeuwenoude ingrediëntenkennis met de meest nieuwe, wetenschappelijke inzichten. Dit, om de injectiespuit en het chirurgisch scalpel te voorkomen en toch een stevige én egale huid met een jeugdige uitstraling te behouden. De eerste resultaten zijn al direct voelbaar en binnen enkele minuten zichtbaar!foto bio-Essence