Altruist Sunscreen SPF 30 tube 200 ml

Altruist Sunscreen SPF 30 1 liter


Altruist Sunscreen SPF 30

Een zonnebrand creme met hoge UV bescherming, goede hydratatie en smeerbaarheid.


200 ml en 1 literfles

De inhoud van de tube is 200 ml. Altruist is de eerste in Europa die ook 1 liter verpakkingen levert voor SPF 30 huidbescherming. Met de introductie van het 1-liter fles formaat wil Altruist het gebruik van zonnebrand creme laten toenemen en de preventie van voorkombare huidkanker ondersteunen.
De prijs wordt zo laag mogelijk gehouden, zodat de hoogwaardige zonnebrandcreme toegankelijker wordt voor sportclubs, kinderdagverblijven, scholen, bouwplaatsen etc.

Het goede doel

Body Wish ondersteunt dit initiatief van harte. Voor elke verkochte 1-liter fles, doneert Altruist 50p (ongeveer 60 cent) uit de opbrengst aan 'Under the Same Sun', een liefdadigheidsdoel dat hulp biedt aan kinderen met albinisme in Tanzania en de rest van Afrika.

Ingrediënten

Altruist SPF30 breed-spectrum, is dermatologisch aanbevolen en ontworpen voor gevoelige huidtypen. Het is parfum-vrij, parabeen-vrij, hypoallergeen en niet-comedogeen, waardoor het de poriën niet verstopt. Overtreft alle Europese standaarden en is clinisch getest tegen allergie. Deze creme heeft een Boots 5 sterren waardering.