Devee Gel

DEVEE HYALURON PREMIUM SKIN CARE (Nieuw!)


Hoogwaardig Cosmetisch Mega Trend met Hyaluronzuur.
De doeltreffende weg naar een opvallende jongere frisse huid.

Hyaluronzuur is in wezen een lichaamseigen stof en een belangrijk bestanddeel van het bindweefsel. In optionele vorm werkt het vochtbindend. Tegelijkertijd stimuleert hyaluronzuur de aanmaak van collageen en elastine.
De werkzaamheid van hyaluronzuur is zowel in de medische als in de cosmetische toepassing internationaal wetenschappelijk erkend en onbetwist. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen laagmoleculair (korte keten) en hoogmoleculair (lange keten) hyaluronzuur. De hoogmoleculair complexen werken vooral op het huidoppervlak, terwijl de laagmoleculaire componenten dieper in de huid doordringen. Bovendien maakt DEVEE gebruik van zogenoemd gecoat (om-manteld) hyaluronzuur, dat in zijn laagmoleculaire structuur pas in de huid wordt vrijgemaakt.


Eersteklas producten van absolute..»
Eersteklas producten van absolute topkwaliteit voor een stralende huid.

Het geheim van de doeltreffendheid van DEVEE ® ligt enerzijds in de innovatieve recepten, die gebaseerd zijn op een combinatie van verschillende, onderling afgestemde hyalronzuurcomplexen, en anderzijds in de hoge concentratie aan waardevolle bestanddelen.


Adviesprijs:
  1. Hyaluron Gel Super Concentrate: € 32,50 (30ml)


Devee Ampules

DEVEE HYALURON GEL “SUPER CONCENTRATE”


De kristalheldere DEVEE ® Hyaluron Gel “Super Concentrate” is inmiddels een internationaal succes. Het is verkrijgbaar in een 30 ml flacon met airless pomp of als handzame ampul voor hygiënisch gebruik in de salon of de handtas. Wie Hyaluron Gel eens geprobeerd heeft, is meteen in de ban van het spontaan optredende effect. Het gebruik kan een licht spanningsgevoel geven wat zo is bedoeld en gewild. Door na de Hyaluron Gel de intensieve verzorgend en regenerende Hyaluron Crème te gebruiken vermindert het spanningsgevoel. Perfecte combinatie met de Meso Roller waarbij de Hyaluron Gel vrij gemakkelijk de huid wordt ingesluisd.

Adviesprijs:
  1. Hyaluron Gel Super Concentrate (25 ampullen): € 79,50 (50ml)

Devee Hyaluron Creme

DEVEE HYALURON CREME “HYDRO CONCENTRATE”


De DEVEE ® Hyaluron Crème “Hydro Concentrate” is een absoluut topproduct voor hoogwaardige huidverzorging. Dit product is gekenmerkt door een bijzonder langdurige hydraterende werking, die wordt bereikt door de combinatie van laagmoleculair hyaluronzuur dringt in de huid en komt pas daar tot volle werking, doordat het fijne rimpeltjes van binnen uit verzacht, opvult en glad maakt. Bovendien wordt vrij vocht gebonden en worden huidoneffenheden doeltreffend verminderd.
Het innovatieve recept wordt afgerond met hoogwaardige, verzorgende bestanddelen zoals squalan, cannabis sativa seed oil en xemenia america seed oil. Door de speciaal ontwikkelde Hyaluron Crème voor het gezicht, hals en decolleté in te masseren wordt een perfect en bijzonder intensieve verzorging en regeneratie van de huid gerealiseerd. Geschikt als nabehandeling, daags na de Meso Roller.

Adviesprijs:
  1. Hyaluron Crème Hydro Concentrate: € 37,50 (30ml)


En terecht de Megatrend:..»
En terecht de Megatrend:

bulletInnovatieve combinatie van laagmoleculaire en
    hoogmoleculair hyaluronzuur in een buitengewoon hoge
    concentratie
bulletDermatologisch en allergologisch getest en zeer goed
    bevonden
bulletJonger en frisser ogende huid
bulletUnieke hydratatie van de huid Stimuleert de aanmaak van
    collageen en elastine
bulletZichtbare verzachting van rimpels
bulletStimuleert de lichaamseigen aanmaak van collageen en
    elastine
bulletWerkt direct en blijft uren actief
bulletIdeale verzorging voor de beschadigde huid
bulletNeutrale geur
bulletVoor elk huidtype geschikt
bulletTrekt snel in zonder sporen op de huid
bulletOok bruikbaar onder de make-up
bulletVoor hem & haar
bulletGeen dierlijke bestanddelen en dierproefvrij

Zowel de DEVEE ® Hyaluron Crème als de Hyaluron Gel zijn met een onopvallende en hoogwaardige cosmetische geur, perfect geschikt voor een bijzonder intensieve verzorging en regeneratie van de huid. Topkwaliteitsproducten voor een opvallend jongere en frisse huid leveren u het bewijs!!

(DEVEE ® is een exclusief handelsmerk van Devee Cosmetics GMBH)